Відгуки студентів про зустріч з Марією Смик

23 березня 2024 Новини

Інформативна та корисна зустріч! Було справді цікаво слухати, адже на прикладі успішного медіа можна дізнатися про реальні аспекти роботи в жанрі журналістики рішень. Також дуже важливо було почути про особистий досвід спікерки та її шлях до роботи в цьому напрямку!

Призь Дарина СР-01


Було цікаво та інформативно. Присутність мемів у презентації привертала увагу студентів та не стандартно висвітлювало тему, про яку говорила лекторка. Були згадані корисні приклади з практики в галузі журналістики рішень, які допомогли студентам глибше розглянути тему. Також був неймовірно цікавий інтерактив з аудиторією, що змушує подумати та покреативити.

Яцюк Анастасія, СР-01


Пізнавальна зустріч, яка поліпшила знання про журналістику рішень. Почули цікаві аспекти в роботі над матеріалами та мудрі поради на майбутнє.

Лук’яненко Анастасія, СР-01


Зустріч з пані Марією була дуже цікавою та інформативною. Вдячна їй за розлоге пояснення структури журналістики рішень і надані навички практичним завданням. Розмова була легкою та зрозумілою, що на сьогодні є важливим, адже зі складними термінами чи подібним може допомогти студентам Інтернет. Я вважаю, що ця зустріч – класна можливість познайомитися з фахівцем своєї справи та зсередини побачити усі аспекти. Дякую пані Валерії Касянчук за те, що влаштувала нам зустріч!

Рябченко Дар’я, СР-01


Лекція з Марією виявилася доволі інформативною та інтерактивною. Сподобалося, що вона спілкувалася зі студентами, як зі своїми друзями: підготувала гарну презентацію, не зловживала "складною для розуміння" лексикою, десь пожартувала, десь згадала про свої курйози у журналістській кар'єрі, була відкритою тощо. Також сподобалося, що Марія почувала себе дуже впевненою і жодного разу не розгубилася, коли їй задавали питання. Окремої шани, як на мене, заслуговує її фінальний блок лекції, в якому вона підготувала маленькі інтерактивні завдання. Словом, лекція вартувала кожної хвилини.

Сергій Борисевич, СР-01

 
 

СПІЛКУЙТЕСЬ З НАМИ

Ми в соціальних мережах. Будьте з нами і спілкуйтесь з нами.
Ви тут: Головна Новини Відгуки студентів про зустріч з Марією Смик