23 лютого 2022 Новини

Друзі, Projector.Humanitarium відкриває безкоштовний доступ на місяць до всіх відеокурсів Гуманітарного факультету Проджектору. Projector Humanitarium — це проєкт, в рамках якого створюються відеокурси про філософію, соціологію, дизайн, літературу та рекламу. Серед курсів, що можуть вас зацікавити: історія телебачення, комікс-культура, як працює композиція, сучасна українська література: тенденції, імена, історія дизайну...

21 лютого 2022 Оголошення

На засіданні адміністративної ради університету ухвалено рішення щодо подовження дистанційного режиму навчання у весняному семестрі 2021/2022 до 19 березня 2022 року...

21 лютого 2022 Новини

День рідної мови в Україні відзначають щороку 21 лютого, починаючи з 2000 року. 

Мова – найважливіший засіб спілкування людей і пізнання світу, передачі досвіду з покоління в покоління. Це носій традицій та культурної спадщини. Про важливість  і підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності ЮНЕСКО оголосило ще у 1999 році.  Міжнародна організація вважає що вивчення іноземних мов та багатомовність є ключами до взаєморозуміння та взаємоповаги, мова є ознакою культурної приналежності особи.

 

15 лютого 2022 Оголошення

Кафедра видавничої справи та редагування запрошує студентів всіх курсів на перший етап Всеукраїнських університетських олімпіад: 

Олімпіада з освітньої програми «Видавнича справа та редагування» відбудеться 22 лютого о 10:25 у форматі Zoom-конференції.

Олімпіада з освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» відбудеться 21 лютого о 10:25 у форматі Zoom-конференції.

Ви тут: Головна Фільтрувати матеріали за датою: лютого 2022