Відгуки студентів про зустріч з паном Саваневським

06 березня 2024 Новини

Корисна зустріч, яка відкрила багато аспектів роботи в комунікаційному аспекті. Почули від пана Максима цінні поради та думки. Зустріч залишила приємні враження та додала мотивації...

Валерія ЩЕРБАК, СР-11


Зустріч була дуже плідною та інформативною! Було цікаво зустрітися з паном Максимом, почути його думку та дізнатися щось нове.

Вовчок Маргарита, РЗ-12


Мені сподобалась зустріч з Максимом Володимировичем. Дізналась багато нового та слухала з захопленням. Імпонує бачення та позиція Максима. Я задавала питання на рахунок комунікації держави з народом, Максим Володимирович відповів структуровано. Дякую Лідії Євстахіївні що влаштовує такі зустрічі.

Доценко Богдана, РЗ-12


Сфера комунікації в Україні може претендувати на найкращу в світі. Але її треба структурувати та розширити.

Якщо медіа стають емоційними вони підлаштовуються під аудиторію. Сухі факти мало хто читає.

Лідер - росія. Вони вдало працюють зі стратегією хаосу (створення малих та великих конфліктів). Їхні підходи дуже працюють на людях з низьким критичним мисленням, людях, які вірять в конспірологічні ідеї. 

Технічна сфера розвивається стрімко та потреба в людях там не велика.

СММ з часом буде використовувати більше ШІ ніж людського ресурсу

Коли медіа підлаштовується - це вже розважальний контент, а не об'єктивність. 

Зараз відбувається ренесанс читання книги в Україні. І це дивує та тішить.

Було цікаво так як чоловік дійсно компетентний і відчувалась впевненість в тому, що він говорить.

Дорошенко Катерина, РЗ-11


Мені було дуже цікаво насправді, але в мене є звичка застосовувати почуте на практиці. І тому найголовнішим інсайтом стало те, як Максим розповідав, що він аналізує, задля чого написані новини. З професійної точки зору. І після зустрічі я теж почала за собою таке помічати та більше аналізувати, те, що я читаю. І вбачати у всій інформації якусь певну ціль.

Киян Вікторія, РЗ-11


Зустріч, яку організувала Лідія Євстахіївна була надзвичайно цікавою та інформаційно збагачена важливими професійними знаннями для майбутніх комунікаційників. Зустрічі з топовими комунікаційниками України мають практичну цінність для студентів. З радістю відвідала б подібні заходи для поглиблення своїх знань!

Прибульська Марія, РЗ-11 


Насправді розповідь пана Максима була дійсно дуже цікавою, а саме головне, що вона стосувалася наших теперішніх реалій життя. Так, як він розповідав все досить професійно, то деякі моменти було важкувато зрозуміти, але тим не менше я б з радістю послухала його ще раз, якби він до нас завітав вдруге.

Логвинчук Тетяна, РЗ-12

 

 

 

 

СПІЛКУЙТЕСЬ З НАМИ

Ми в соціальних мережах. Будьте з нами і спілкуйтесь з нами.
Ви тут: Головна Новини Відгуки студентів про зустріч з паном Саваневським