З Днем графічного дизайну!

27 квітня 2024 Новини

27 квітня щорічно відзначається Всесвітній день дизайну, графічного дизайну, який водночас є професійним святом для людей однієї з найкреативніших професій  та засобом для підвищення обізнаності суспільства щодо важливої ролі графічного дизайну в сучасному світі.

Міжнародний день дизайну відзначається з 1995-го, а обрали цей день, щоб вшанувати заснування  Міжнародної ради дизайну 27 квітня 1963 року.

Графічний дизайн оточує нас в повсякденному житті всюди — на білбордах, сайтах в інтернеті, вітринах, журналах, вказівниках у метро, навіть на упаковках продуктів. 

Всесвітній день дизайну був започаткований для того, щоб підкреслити, як дизайн збагачує наше життя незліченними способами, часто непомітно для нас самих. Він охоплює все – від краси та функціональності фізичних об’єктів до структури та ефективності нашого цифрового світу. Вшановуючи різноманітність і творчість дизайнерської спільноти, Всесвітній день дизайну заохочує дизайнерів і громадськість використовувати свої навички для загального блага, вирішуючи глобальні проблеми за допомогою інноваційних рішень.

 

СПІЛКУЙТЕСЬ З НАМИ

Ми в соціальних мережах. Будьте з нами і спілкуйтесь з нами.
Ви тут: Головна Новини З Днем графічного дизайну!