Порядок проведення вступних іспитів до аспірантури 2020

31 липня 2020 Оголошення

Шановні вступники до аспірантури!

Вже відомий розклад вступних випробувань до аспірантури зі спеціальності та розклад вступних іспитів до аспірантури з іноземних мов!

З 03 серпня 2020 року вступники до аспірантури можуть отримати у відділі аспірантури та докторантури  повідомлення про допуск до вступних іспитів до аспірантури за умови своєчасного подання  повного комплекту необхідних  документів.

Вищезгадане повідомлення подається також для оформлення за місцем роботи додаткової оплачуваної відпустки на час складання вступних іспитів до аспірантури.

Вступні іспити до аспірантури відбудуться з дотриманням всіх вимог карантинного режиму.

Зазначені в розкладі аудиторії є місцем реєстрації вступника.

На вступні іспити не запізнюватись, мати з собою паспорт та 2 ручки.

Ознайомитися з розкладом за посиланням http://vsr.vpi.kpi.ua/uk/aspirantam/pravyla-vstupu.html!

Ознайомитися з програмами вступних іспитів до аспірантури за посиланням http://vsr.vpi.kpi.ua/uk/aspirantam/pravyla-vstupu.html!

Відповідно до Правил прийому до КПІ ім.Ігоря Сікорського “До вступних випробувань допускаються особи, які вчасно подали всі необхідні для вступу документи згідно з правилами прийому до Університету. Приймальна комісія може відмовити особі в допуску до проходження вступних випробувань до аспірантури виключно у зв’язку з неподанням в установлений строк документів, визначених правилами прийому”.

 

 

 

СПІЛКУЙТЕСЬ З НАМИ

Ми в соціальних мережах. Будьте з нами і спілкуйтесь з нами.
Ви тут: Головна Оголошення Порядок проведення вступних іспитів до аспірантури 2020