ВІДГУКИ НА ОСВІТНІ ПРОГРАМИ

 

ДРУГИЙ (МАГІСТЕРСЬКИЙ) РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Освітньо-професійна програма

Видавнича справа та редагування   

 

Представників академічної спільноти

Відгук на освітньо-професійну програму "Видавнича справа та редагування" (член-кореспондент НАН України, д-р політ. наук., проф., Галина ЗЕЛЕНЬКО)

Відгук на освітньо-професійну програму "Видавнича справа та редагування" (д-р іст. наук, проф. кафедри видавничої справи та редагування Інституту журналістики Київського ун-ту імені Бориса Грінченка, віце-президент НАН вищої освіти України, Віктор ШПАК)

Відгук на освітньо-професійну програму "Видавнича справа та редагування" (д-р філол. наук, проф., завідувач кафедри медіакомунікацій Української академії друкарства, Надія ЗЕЛІНСЬКА)

Відгук на освітньо-професійну програму  "Видавнича справа та редагування" (д-р політ. наук, проф., Інститут політичних наук, Вармінсько-Мазурський університет в Ольштині, Тереза АСТРАМОВИЧ-ЛЕЙК)

Відгук на освітньо-професійну програму  "Видавнича справа та редагування" (старший співробітник відділу слов’янських мов Інституту мовознавства ім. О. Потебні НАН України, Тетяна ФАЙЧУК)

Відгук на освітньо-професійну програму  "Видавнича справа та редагування" (проф. Грузинського міжнародного університету, директор Грузино-українського університету мов і культури, Зоя АДАМІЯ)




Роботодавців

Відгук на освітньо-професійну програму "Видавнича справа та редагування";(канд. іст. наук, директор вид-ва "Видавничий центр "12", Олена ОСМОЛОВСЬКА)

Відгук на освітньо-професійну програму "Видавнича справа та редагування" (заступниця директора, шеф-редакторка цифрового видавництва "ТЕХ МЕДІА ГРУП", Марина БУРДЕЙНА)

Відгук на освітньо-професійну програму "Видавнича справа та редагування"(директор видавництва "Каламар", Василь РОМАНЮК)




Випускників

Відгук на освітньо-професійну програму "Видавнича справа та редагування" (фахівець з видавничо-поліграфічного виробництва рекламно-видавничого відділу дирекції «Медіацентр» ДП «ГДІП», Анна ШТЕФАН)

Відгук на освітньо-професійну програму "Видавнича справа та редагування" (редакторка ТОВ «Видавнича група «Шкільний світ», Ольга СЕМІБАЛАМУТ) 

Відгук на освітньо-професійну програму "Видавнича справа та редагування" (відповідальна редакторка ТОВ «Видавництво «Артбукс», Катерина ПЕРКОНОС) 

СПІЛКУЙТЕСЬ З НАМИ

Ми в соціальних мережах. Будьте з нами і спілкуйтесь з нами.
Ви тут: Головна Освітні програми Відгуки на освітні програми Освітні програми (меню) Відгуки ОП (Другий рівень)(Видавнича справа та редагування)