ВІДГУКИ НА ОСВІТНІ ПРОГРАМИ

 

ПЕРШИЙ (БАКАЛАВРСЬКИЙ) РІВЕНЬ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Освітньо-професійна програма

Реклама і зв'язки з громадськістю   

 

Представників академічної спільноти

Відгук на освітньо-професійну програму "Реклама і зв'язки з громадськістю" (д-р наук із соц. комунікацій, проф., проф. кафедри маркетингу Національного ТУ «Дніпровська політехніка» Марія БУТИРІНА)

Відгук на освітньо-професійну програму  "Реклама і зв'язки з громадськістю" (заступ. директора з навчально-виховної роботи Навчально-наукового інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, д-р наук із соц. комунікацій, проф. Віталій КОРНЄЄВ)

Відгук на освітньо-професійну програму  "Реклама і зв'язки з громадськістюав. кафедри реклами та зв’язків з громадськістю Навчально-наукового інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, д-р філол. наук, проф. Валерій ІВАНОВ)

Recenzja na edukncyjiio-znwodowy program "Reklama i powiąznnitt społeczne" (Adiunkt w Katedrze Dziennikarstwa i Komunikacji Społecznej, Wydział Filologiczny Uniwersytetu Łódzkiego, doktor Joanna MIKOSZ)

Відгук на освітньо-професійну програму "Реклама і зв'язки з громадськістю" (доц. кафедри журналістики та соціальної комунікації філологічного факультету Лодзинського університету, д-р філософії Джоанна МІКОШ)

 


Роботодавців

Відгук на освітньо-професійну програму "Реклама і зв'язки з громадськістю" (директор ТОВ "Рекламне агентство AC-МЕДІА" Людмила ЛИТВИНЕНКО)

Відгук на освітньо-професійну програму "Реклама і зв'язки з громадськістю" (директор ТОВ «Рекламно-інформаційне агентство "Медіа-авеню"» Оксана БОБРОВСЬКА)

Відгук на освітньо-професійну програму "Реклама і зв'язки з громадськістю" (директор ТОВ ВД "СофтПрес" Елліна ШНУРКО-ТАБАКОВА)

Відгук на освітньо-професійну програму "Реклама і зв'язки з громадськістю" (співзасновник платформи масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, Іван ПРИМАЧЕНКО)

 


Випускників

Відгук на освітньо-професійну програму "Реклама і зв'язки з громадськістю"(спеціаліст з маркетингових комунікацій ГО «Всеукраїнська організація "Зміни"» Уляна КРАСНЮК)

Відгук на освітньо-професійну програму "Реклама і зв'язки з громадськістю" (громадська організація «Барви Життя», фахівець з комунікацій Марія ГОНЧАРЕНКО)

Відгук на освітньо-професійну програму  "Реклама і зв'язки з громадськістю" (кореспондент в ТОВ "Спорт Сєгодня" Оксана ПРОДАНЧУК)

  


 

 

СПІЛКУЙТЕСЬ З НАМИ

Ми в соціальних мережах. Будьте з нами і спілкуйтесь з нами.
Ви тут: Головна Освітні програми Відгуки на освітні програми Освітні програми (меню) Відгуки ОП (Перший рівень)(Реклама і зв'язки з громадськістю)