25 червня 2023 Новини

Закінчилися захисти дипломних проєктів наших студентів - майбутніх рекламістів. Фактично всі 4 роки навчання вони вчилися дистанційно, у нелегких умовах. Вони великі молодці, що знайшли сили і натхнення успішно закінчити навчання. До вашої уваги одна із робіт студентки-дипломниці Настя Шевчук...

23 червня 2023 Новини

На кафедрі видавничої справи та редагування НН ВПІ КПІ ім. Ігоря Сікорського  з 19 червня по 22 червня 2023 р. пройшли захисти дипломних проєктів бакалаврів денної та заочної форм навчання за спеціальністю 061 «Журналістика» ОПП «Видавнича справа та редагування» та ОПП «Реклама і зв’язки з громадськістю»!  

ВІтаємо наших чудових випускників з успішними захистами! 

Бажаємо натхнення, успіхів у роботі, блискучих перспектив і життєвих сил!  

Удачі, реалізації задумів і творчих планів!

20 червня 2023 Новини

Сьогодні на кафедрі видавничої справи та редагування пройшов перший день захистів бакалаврських проєктів у редакторів. Серед проектів в цьому році було велике різномаїття: "Створення буктоку для популяризації читання серед молоді"...      

19 червня 2023 Новини

Присвячується КПІшникам та КПІшницям, оборонцям України в російсько-українській війні! Наші викладачі кафедри видавничої справи та редагування сьогодні долучилися до озеленення парку Нескорених! Військовослужбовці і військослужбовиці потребують нашої підтримки та шани. І сподіваємося, що подальший розвиток парку як комфортного і доступного меморіального простору, буде гідно відповідати закладеним у назву сенсам. З неймовірною вдячністю та шаною до КПІшників і КПІшниць, які зі зброєю в руках захищають Україну!

01 червня 2023 Новини

31 травня 2023 р. відбулося засідання кафедри видавничої справи та редагування, на якому розглядали стан виконання дипломних проєктів. 

СПІЛКУЙТЕСЬ З НАМИ

Ми в соціальних мережах. Будьте з нами і спілкуйтесь з нами.
Ви тут: Головна Новини Фільтрувати матеріали за датою: червня 2023