Програма конференції 2014

На кафедрі Видавничої справи та редагування 7 листопада 2014 року пройшла ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Наукова школа Романа Іванченка», котра зібрала науковців-редакторів, видавців, рекламістів та піарників з України, Білорусі та Німеччини.

 

Пленарне засідання розпочалося виступом німецького професора Фолькера Ронге, котрий доповів про цифрове майбутнє друкованої періодики. Продовжив засідання музичний комплімент, присвячений 200-річчю з Дня народження Т. Шевченка, у виконанні фольклорно-театральної студії ВПІ. До репертуару юних співаків, очолюваних доцентом кафедри ВС та Р Іриною Леонідівною Побідаш, увійшли українські пісні, виконані а капела.

                 

Також на пленарному засіданні виступили доценти кафедри ВС та Р О. О. Янішевський, котрий представив новий метод обрахунку форматів паперу поліграфічного стандарту ISO216. та І. Л. Побідаш із доповіддю про фольклор як комунікативний феномен.

Після перерви плідна і цікава робота учасників продовжилася на секційних засіданнях. У конференції взяли участь викладачі кафедри Видавничої справи та редагування Видавничо-поліграфічного інституту НТУУ «КПІ», а також гості з університетів Вупперталя (Німеччина), Могилева (Білорусь), Дніпропетровська, Житомира, Запоріжжя, Луганська, Львова і Чернівців.

Наступного року осіння конференція «Наукова школа Романа Іванченка» знову чекатиме на учасників з усієї України та гостей з-за кордону!

СПІЛКУЙТЕСЬ З НАМИ

Ми в соціальних мережах. Будьте з нами і спілкуйтесь з нами.